Этот ресурс изначально я планировал только под себя, что бы иметь под рукой нужную информацию. Но если он будет полезен еще кому то, я абсолютно не против поделиться всем что имею. Много из того, что вы здесь найдете, взято с разных форумов. Но на форумах информации бывает очень много,  и  чтобы отыскать нужное сообщение, уходит достаточно много времени. Поэтому я страюсь собирать нужное и создавать мини справочники.

«Wizz Air Украина» вводит онлайн регистрацию на свои рейсы

«Візз Ейр Україна», перша українська бюджетна (лоукост) авіакомпанія, оголосила про введення з 15 листопада 2011 р. онлайн реєстрації на всі рейси з/до Києва.
Послугою можна скористатися на сайті авіакомпанії wizzair.com (розділ «Корисна інформація», «Реєстрація через Інтернет»). Зареєструватися на рейс через Інтернет можна не раніше ніж за 7 днів та не пізніше ніж за 3 години до часу вильоту.
Онлайн реєстрація є безкоштовною. Запроваджуючи цю послугу, «Візз Ейр Україна» прагне покращити якість обслуговування своїх пасажирів. Це також дозволить авіакомпанії пропонувати по-справжньому доступні ціни на авіаперельоти. Проходження процедури реєстрації на рейс в Інтернеті позбавить пасажирів необхідності витрачати час у черзі в аеропорту. Водночас, реєстрація на рейс в аеропорту як і раніше залишиться безкоштовною.
Нова послуга не вплине на процедуру проходження пасажирів на посадку: біля виходу на посадку необхідно бути не пізніше ніж за 30 хвилин до запланованого часу вильоту рейсу. У разі необхідності здавати зареєстрований багаж, пасажири мають зробити це на стійці реєстрації в аеропорту не пізніше ніж за 40 хвилин до вильоту."
источник

Ссылка на онлайн регистрацию

1 комментарий:

Анонимный комментирует...

The Baltimore Ravens travel to Tampa Bay to tackle the Buccaneers underneath the celebrities on Thursday Night Football. Neither group's season has gone to plan thus far, however despite their struggles, they remain to be} atop their respective divisions. Week eight of the NFL season is here, and whereas there’s still little readability as 카지노 사이트 far as which groups are contenders, developments have begun to take shape. A new favourite has emerged atop the Heisman Trophy odds chart, and it’s Tennessee quarterback Hendon Hooker.

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...